понеділок, 19 лютого 2018 р.

Семінар заступників директорів з навчально-методичної роботи та методистів ЗПО

14 лютого 2018 року Науково-методичним центром професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області  було проведено  семінар в режимі он-лайн для  заступників директорів з навчально-методичної роботи  та методистів ЗПО з теми: «Розвиток системи методичної роботи у закладах професійної освіти».


 Завідувачем лабораторії передового педагогічного досвіду та інформаційно-видавничої діяльності НМЦ ПТО ПК Тимощук Г.В. були запропоновані до опрацювання  питання: організація методичної роботи у закладах професійної освіти відповідно до вимог Закону України «Про освіту»; інноваційні форми методичної роботи як засіб удосконалення професійної компетентності педагогів; використання  інформаційно-комунікаційних технологій у методичній роботі  ДНЗ «Подільський центр ПТО».



Досвідом роботи щодо створення навчально-методичних комплексів  поділилась Шатковська Л.В., методист Вищого професійного училища  №25 м. Хмельницького.
При  підбитті підсумків  були окреслені основні завдання освітніх закладів щодо  покращення роботи  методичних служб.
Матеріали семінару розміщені на інформаційному порталі «Профтехосвіта Хмельниччини», зберігаються на електронних носіях у бібліотеці НМЦ ПТО ПК, які стануть науково-методичним забезпеченням організації методичної  роботи у закладах  професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини.


Немає коментарів:

Дописати коментар