пʼятницю, 30 березня 2018 р.


Засідання «круглого столу» заступників директорів
з науково-методичної роботи та методистів ЗПО м.Хмельницького
Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області  23 березня  2018 року відбулось засідання «круглого столу» заступників директорів з науково-методичної роботи та методистів ЗПО м. Хмельницького з теми «Особливості проведення атестації педагогічних працівників у 2018 році»
Координатор «круглого столу»,  завідувач лабораторії передового педагогічного досвіду та інформаційно-видавничої діяльності  НМЦ ПТО ПК  у Хмельницькій області Г.В. Тимощук  звернула увагу на дотримання нормативних вимог при організації  та проведенні атестації педагогічних працівників у ЗПО, ознайомила учасників з нормативно-правовими актами, які регулюють питання атестації педагогічних працівників та рекомендувала вчасно подавати інформацію щодо  підготовки експертних висновків педпрацівникам, які претендують на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист».
У засіданні «круглого столу»  взяли участь заступник директора з навчально-методичної роботи ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»  та 8 методистів закладів професійно-технічної освіти м.Хмельницького.
Виходячи з тих питань, які розглядалися під час засідання «круглого столу»,  перед методичною службою закладів професійної освіти  поставлені такі завдання:
1.Забезпечення впровадження новоухваленого Закону України «Про освіту» у сфері професійної (професійно-технічної) освіти.
2.Чітке дотримання нормативних вимог при організації  та проведенні атестації педагогічних працівників.
3.Заохочування педагогів до розробки навчально-методичної літератури, педагогічних програмних засобів навчання, електронних підручників та посібників.
4.Надання методичної допомоги педагогічним працівникам ЗПО з впровадження у навчально-виробничий процес сучасних педагогічних   та новітніх виробничих технологій.
5. Активізація діяльності педагогів щодо організації самоосвіти.
6.Забезпечення зростання рівня професійної та методичної компетентності педагогів, впровадження досягнень науки і техніки та передового педагогічного досвіду.


Немає коментарів:

Дописати коментар